Opravdu zemřela zpěvačka Hana Horká na covid? Nebo je to jen mediální tah na antivaxery?

19. 01. 2022 19:46:39
Prý zemřela na covid, protože nebyla očkovaná, říká její syn a druhým dechem dodává, že pitevní zprávu má otec a nikomu ji neukázal. Chtěla raději covid a zelenou tečku, aby mohla chodit do divadla, restaurací....a co na to vláda?

Je mi líto každého, kdo zemře poměrně mlád a tudíž lituji i této zpěvačky, kterou jsem sice neznala, ale díky rozhovorům jejího syna Jana Reka do médií ji asi bude znát za chvíli každý a to jen kvůli tomu, že měla zemřít prý na covid, protože se nenechala očkovat a záměrně se nakazila.

Píšou to snad po celém světě, dokonce ve francouzském Le Figaro, protože se to velmi hodí. Francie je země, kde jsem posledních 10 let žila a tak mně píší přátelé z Francie a ptají se mě na tuto českou velkou zpěvačku, po které teď bude celá země truchlit. Odpovídám, že jsem o ní nikdy neslyšela a že vlastně nikdo pořádně neví na co umřela, protože její manžel tají pitevní zprávu. A tím rozpoutávám další debaty, které nemají konce.

Někteří lidé si totiž myslí, že když se něco napíše do médií, tak to musí být pravda.

Ale kdo vlastně ví na co ta zpěvačka opravdu umřela?

Proč se všichni vyjadřují k tomu, že by nemusela umřít, kdyby byla očkovaná, když vůbec nejsou známy jasné okolnosti její smrti? Mohla klidně umřít na infarkt, mrtvici ....

Vždyť její syn sdělil, že máma byla v pohodě a tak se oblékla, že jde na procházku, ale najednou jí rozbolely záda, tak jí je namazaly a pak ....umřela.

Opravdu se takto umírá na covid?

Do dnešní doby jsem si tedy myslela a kolem sebe viděla, že lidé, co na covid umřeli, tak měli předtím velké potíže s dýcháním a vlastně jich 100% okolo mě umřelo posléze v nemocnici, kam byli převezeni a léčeni.

No odpověď, proč se vše řeší i bez toho, aby jsme znali pravdu o jejím úmrtí je celkem jasná - mnoha lidem i institucím se hodí to, že odmítala očkování a pak umřela "prý" na covid. A tak tímto příkladem straší ty, kteří vakcínu odmítají.

Realita - tedy pitevní zpráva, už nikoho tolik nezajímá.... Stačí sdělení syna a úsudek doktora souseda, který to řekl....A JE TO!!

Kdo to vlastně byl ten soused? Jaký lékař? Z plicního? Nebo ušního? Gynekolog? Veterinář?

Vlastně to je jedno .Stačí že určil její smrt a že se to prožene díky synovi přes tisk a je to!

Připomíná mi to pikantní sdělení bývalého ministra zdravotnictví, který prohlásil, že když někdo umře při závažné dopravní nehodě / protože má rozdrcenou lebku např/ a zjistí se, že byl covid pozitivní, tak je zapsán ve statistice, že zemřel na covid!

Úryvek z rozhovoru na Seznam.cz, kde se redaktorka přímo ptá, jestli si je jistý, že umřela na covid ....

Musíme se zeptat. Jste si jistý, že to bylo covidem?

K výsledku pitvy táta nikoho nepouští. Jediné, co k tomu můžu říct, že táta k tomu zavolal souseda doktora a ten to svedl na plíce. Je to logické podle celé situace.

Co na to říci?

Syn používá jen formulaci, kterou řekl soused doktor jeho tátovi..... a je velmi podivné, že závěr pitevní zprávy rodina / otec/ tají, ač syn poskytuje rozhovory snad do všech médií ....

Pořád jsmetedy na úrovni spekulací a nikdo vlastně nic pořádného neví........

Otazníků ohledně mediálních sdělení Jana Reka je ale více..

Dokonce obvinil několik osob z toho, že krev jeho matky je na jejich rukách a to díky dezinformacím, které měly šířit . V jeho sdělení zmiňuje profesora Flégra, Andora Šándora i zubaře Šmuclera ...jenže všichni tito jmenovaní jsou očkovaní a v žádném případě to nejsou odpůrci očkování! Ba naopak! jen Roman Šmucler je pro očkování rizikových skupin, nikoliv plošné...

Tady ve snaze obvinit co nejvíce lidí ze smrti své matky, dost přestřelil!

Jeden z napadených lidí, kterému měla dle syna zemřelé zpěvačky ulpět krev na rukou, zubař Roman Šmucler však záhy přinesl další zajímavou zprávu : covidem se jako první nakazil v této rodine právě Jan Rek, který byl očkovaný - přinesl infekci domů, kde se pak nakazil jeho očkovaný otec a nakonec i matka!

A nebylo by také od věci, když už jsme u toho nekonečného obviňování, také svalit nějakou vinu na samotný stát ? Ten se vehementně snaží přinutit některé lidi do jimi odmítané vakcíny a ti pak raději volí nákazu, nežli vakcínu a tím riskují svůj život? Raději tedy volí nakažení a pak zelenou tečku do aplikace, aby mohli chodit do sauny, divadla, kina, restaurace...........ach jo!

A jen tak nakonec si pokládám filozofickou otázku: Co udělal infikovaný syn proto, aby nenakazil svou matku? O tom totiž nikde nemluví .......

Autor: Simona Podlipská | středa 19.1.2022 19:46 | karma článku: 38.37 | přečteno: 1596x

Další články blogera

Simona Podlipská

Novodobí "šmejdi" co vysávají dětem kapesné aneb žebrání online

Ano jsou tu zase v jiné podobě a tentokrát obírají děti. Představují dětem život bez práce, plný luxusu a doslova žebrají o peníze, které jim náctiletí posílají, aby se u nich dočkali pár sekund obdivu. Jejich život je ale fake.

28.1.2023 v 8:01 | Karma článku: 28.08 | Přečteno: 1181 | Diskuse

Simona Podlipská

Pátek 13. ledna a setkání s "šedou" realitou

Tak na pověr určitě nevěřím, ale z toho pátku je mi prostě smutno. Stačilo pouhých 9 minut čekání na autobus, abych se střetla s realitou, která tu dnes panuje....do které nás někdo "úspěšně" dovedl a je mi z toho pořádně smutno.

14.1.2023 v 11:21 | Karma článku: 25.31 | Přečteno: 573 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 21.93 | Přečteno: 182 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 21.49 | Přečteno: 856 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 15.29 | Přečteno: 211 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.55 | Přečteno: 167 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.83 | Přečteno: 239 | Diskuse
Počet článků 19 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1846

Také rádi vaříte, nebo jen hledáte inspiraci pro dnešní oběd či večeři? Tak jste tu správně. Nabízím Vám jednoduché a rychlé recepty, které zvládne každý. Mým koníčkem je mezinárodní kuchyně. Zkuste něco nového a nechte se inspirovat dálkami a vůní koření a cizokrajných pokrmů, které nemusí zpestřit jen sváteční tabuli.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...